yl-essential-oils

De essentiele olien van Young Living zijn van de allerbeste kwaliteit, daarom gebruiken we alleen deze olien. We willen erop kunnen vertrouwen dat we producten gebruiken die 100% natuurlijk en van therapeutische kwaliteit zijn, zodat het ook voor (kleine) kinderen, ouderen en dieren gebruikt kan worden.

Young Living is het enige bedrijf van zijn soort dat de planten op eigen landgoederen op biologische wijze teelt, oogst, destilleert en verpakt. Zo wordt er gegarandeerd dat er geen pesticiden of chemicalien in het product zitten, en kun je er zeker van zijn dat de olien puur, biologisch, supergeconcentreerd en van therapeutische kwaliteit zijn.

Slechts 10% van alle etherische olien op de markt zijn 100% natuurlijk (zonder toevoegingen) en slechts 1% is van therapeutische kwaliteit (alle werkzame stoffen van de plant zijn behouden).

Young Living staat voor topkwaliteit en geeft altijd de “Seed to Seal” garantie.

Deze olien ondersteunen zowel op emotioneel gebied als op het fysieke gebied bij mensen en dieren. Er worden hele goede resultaten behaald met deze olien op allerlei gebieden, van slaapproblemen, hulp bij afvallen tot pijnbestrijding en nog zoveel meer.

Buiten onze tevreden klanten hebben wij ook persoonlijk zeer goede ervaringen met de olien van Young Living op het gebied van slaapproblemen en darmklachten welke sedert ondersteuning van deze oliën een uiterst positief effect hebben om de balans te behouden.

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier dan meer of vraag het ons via e-mail of meld je aan bij de facebook groep “Healing Dolphins Oils”