De Raindrop Technique® is een unieke praktijk op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop Technique® brengt het lichaam in balans en harmonie met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen.

De Raindrop Technique® is een revolutionaire behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van Vitaflex, Native American healing, massagetechnieken en essentiële oliën die op de reflexpunten van de ruggengraat op de voeten en op de ruggengraat zelf worden aangebracht. Het is een zachte en tegelijk bijzonder krachtige manier om fysieke, mentale, spirituele en emotionele balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Het helpt de energiecentra in je lichaam goed af te stemmen en ze te openen als ze geblokkeerd zijn. Het kan heilzaam werken bij een groot aantal fysieke klachten, van rugproblemen tot griep, verkoudheid, infecties en pijn.
De techniek is ontwikkeld door D. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils.

Raindrop Vitaflex massage

De Raindrop Technique® is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis! Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en langs de ruggenwervel kolom. De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid- en welzijn bevorderend.
De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen.
De massage techniek is in Nederland relatief onbekend, maar in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is dit al jaren een ervaring voor veel mensen ongeacht leeftijd en behoefte.
Het is een uitkomst voor cliënten met rugklachten aan wie normaal gesproken geen massage (of manipulatie techniek) gegeven mag worden!
Iedereen zal de Raindrop Technique® anders ervaren, afhankelijk van zijn of haar lichaam.

Ontvangers kunnen vermoeidheid ervaren, meer energie, emotionele release, of andere effecten op korte termijn.
De techniek is ontwikkeld door D. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils
en geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota indianen.

De behandeling heeft positief effect op:

 • Pijnlijke spieren (zoals bij MS, Parkinson en Scoliose) verlicht stijfheid, vermindert rugpijn
 • Reumatische aandoeningen, gewrichtsklachten, fibromyalgie
 • Versterking van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie
 • Verbetering van de spijsvertering en hormoonhuishouding
 • Herstel van verkoudheid, griepinfecties en blessures
 • Creëren van balans voor lichaam en geest.
 • Vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen
 • Verlichten van ongemakken die veroorzaakt worden door een disbalans in het lichaam, met name de wervelkolom.
 • Opruimen van virussen en bacteriën en andere ziekteverwekkers

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.
Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld passen wij o.a. vitaflex toe die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen. Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.
De behandeling heeft een lang werkend ontspannend effect. Na de massage krijgt de rug een
heerlijk warmte kompres dat 5 tot 10 minuten op het lichaam zal blijven liggen voor een optimaal diepgaande werking van de essentiële oliën. Heerlijk is dat.

Deze massage is echt een aanrader, dus voor iedereen die een nieuw massagetechniek zoekt, probeer deze eens uit!

De massage duurt van begin tot het einde 1 uur.

Afspraak maken?
 • Aanmelding voor

  Bedragen worden later in rekening gebracht.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.