Zoals jullie weten ben ik begonnen met de Young Living oils.
Aangezien ik heel blij word van de resultaten bij mezelf maar ook bij andere heel mooi zijn ga ik Raindrop Therapie aanbieden.
Onderaan de uitleg heb ik een mooie actie staan.

De meeste mensen zijn het er wel over eens dat een massage ontspannend en prettig is. Raindrop Therapie is een massagetechniek die echter een stap verder gaat, omdat er kalmerende, stimulerende en ontspannende essentiële oliën worden samengevoegd met speciale massagetechnieken die zorgen voor meer therapeutische voordelen.

Raindrop Therapie is een van de meest veilige, niet belastende methode voor een gezonde ruggengraat, en daarnaast activeert het het zelf genezende vermogen.


Ontwikkeling van de Raindrop Therapie
D. Gary Young ontwikkelde deze Raindrop Therapie op basis van zijn kennis van essentiële oliën en hun antibacteriële eigenschappen, zijn kennis van de Vita Flex techniek en de reflexpunten op de voet, en de informatie over de lichte streling, effleurage genoemd, en de effecten daarvan op de spieren en het zenuwstelsel.

Aan de ene kant de zeer pure essentiële oliën van Young Living, verkregen uit de meest zuivere planten in de natuur, en aan de andere kant de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota Indianen, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kan worden. Door deze technieken te combineren kan er diep gewerkt worden. Het heeft zijn uitwerking op zowel lichamelijk als op emotioneel vlak.

Fysieke ontspanning en loslaten emoties

In de Raindrop Therapie worden 9 zeer pure essentiële oliën gebruikt die erom bekend staan dat zij samen kunnen ondersteunen bij het neutraliseren van virussen en bacteriën, kunnen ondersteunen bij: het verminderen van ontstekingen, de gezondheid van het immuunsysteem, ademhalingsklachten, gespannen spieren en bij gewrichtspijn.

Daarnaast werken de oliën ook energetisch sterk door. Ze balanceren de energie, verminderen stress en kalmeren een onrustige geest.

Een Raindrop behandeling kan dan ook resulteren in het uitlijnen van de energie in het lichaam, ontspanning en harmonieuze balans in ieder systeem van het lichaam. De 9 essentiële oliën die tijdens de behandeling worden gebruikt versterken elkaar en worden aangebracht op de ruggengraat en de voeten.

De oliën die gebruikt worden bij de Raindrop massage

Valor: ingrediënten zijn Spar, Rozenhout, Wierook, Blauwe boerenwormkruid en Lavendel. Valor werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele levels. Zorgt voor een goede balans en moed.

Oregano: heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Thijm: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro organismen (virussen, schimmels en parasieten). Dringt makkelijk in door de huid en komt snel in het lichaam.

Basilicum: kan de spieren ontspannen en is daarnaast ontstekingsremmend en antibacterieel.

Cipres: bevordert de circulatie, vermindert spasme en zwellingen en helpt weefsel te herstellen.

Wintergroen: is ontstekingsremmend en vermindert pijn, is perfect voor botten, gewrichten en spieren.

Marjolein: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren en helpt de spieren te versterken.

Pepermunt: Helpt alle oliën beter in te trekken in de huid. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en verkoelt ontstoken weefsel.

Aroma Siez: ingrediënten zijn Basilicum, Cipres, Marjolein, Lavendel, Pepermunt. Aroma Siez is ontstekingsremmend, ontspant spieren, bevordert de circulatie en vermindert hoofdpijn.

Behandeling en kosten                          RaindropKit e1398741337596

De behandeling: duurt ca. 1 uur.
Kosten: de behandeling van ca. 1 uur kost € 55.00 inclusief het gebruik van de oliën.

De eerste 5 klanten krijgen een verrassing !!!!

natuur03 vrouwstrand water-drop