dianaAl heel lang ben ik geïnteresseerd in natuurgenezing en spiritualiteit. Vaak is er een reden waardoor je in aanraking komt met je spirituele kant. Zo ging het ook bij mij. Al vanaf mijn geboorte ben ik onder behandeling van specialisten en doktoren. Niemand kon mij van mijn klachten    afhelpen.                                                                  

Een droom

De medicatie die ik kreeg deed meer kwaad dan goed en mijn prognose was niet rooskleurig; Ik zou geen kinderen kunnen krijgen en regelmatig dagen in bed door moeten brengen. Dit kwam voor mij als een grote schok, want voor mij was kinderen krijgen een droom, ik was niet bereid om die droom op 14 jarige leeftijd al op te geven!

Een vriendin vertelde mij dat zij naar een natuurgenezeres ging die goede resultaten behaalde bij mensen met gezondheidsklachten. Het contact met deze natuurgenezeres voelde direct goed. Die genezeres was heel eerlijk en heeft altijd gezegd: "Ik kan je niet genezen maar ik kan je wel weer laten genieten van het leven".

Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen spirituele kant en me geleerd om deze steeds verder te ontwikkelen.

Fantastische dochters

Nu, heb ik twee fantastische dochters en help ik mensen om bewust te leven. Het is mijn doel geworden om mensen te coachen om hun spirituele kant te ontdekken en daarnaar te leven...dat in combinatie met mijn paranormale gave maakt me tot een praktische coach die luistert, richting aangeeft en begeleidt. Ieders leven zit vol obstakels, fijne dingen maar ook moeilijke dilemma's. Met mijn bijzondere gave kan ik helpen focussen en orde scheppen in de chaos die iedereen soms in zijn hoofd heeft. Een heldere blik op de toekomst is het resultaat, helder en positief!

Heel graag tot ziens in mijn praktijk!
Diana Stultjens, Spiritueel Coach

natuur03 vrouwstrand water-drop