Ervaringen

  • Hallo Diana, Bedankt dat je mijn zoon hebt willen ondersteunen op afstand. Hij is vorige week geslaagd voor al zijn examens. Hij gaf aan dat hij een stuk minder last van zenuwen had dankzij jouw ondersteuning (hij heeft steeds goed geslapen)en Stress Away gebruikt. Ik wil je graag hiervoor bedanken en je vragen of ik weer een beroep op je mag doen als dat nodig is. Bedankt.

  • Hallo Diana Stultjens Ik ben al vele keren bij Diana geweest. Het geeft me kracht en hoop En als ik ben geweest en ze verteld me dingen die gaan komen. Moet het eerst even indalen, maar als dan het voorvalt wat ze gezegd heeft dat komt en dat veranderd. Het klopt ALTIJD ik heb er enorme houvast aan. Zeker omdat ik vele nare dingen heb meegemaakt . Wat is het toch fijn als je ergens op kunt vertrouwen . Hartelijk Dank voor Alles Diana! Elly.

  • Beste Diana, Emiel heeft sinds de laatste behandeling geen benauwdheid meer gehad. Zijn handen nog niet helemaal beter maar zijn goed vooruit gegaan. Met zijn ogen gaat het goed want hij kan zijn lenzen weer de hele dag in. Hij heeft nu de neusspray gehaald die jij ons adviseerde en nu heeft hij veel minder last van zijn neus. Al met al een echte vooruitgang! Laten we hopen dat het zo blijft. Groetjes ook van Emiel En nogmaals bedankt voor je goede zorgen. Mariëlle