In een paramedisch en psychosociaal consult gaan we op zoek naar wat je belemmert om gelukkig te zijn in dit leven.

Onze gevoelens, emoties en intuïtie hebben we vaak jarenlang onderdrukt. Hierdoor hebben vooral de negatieve, zware gevoelens en emoties niet de kans gekregen om zich te uitten. Ze gaan zich dan in onze geest en ons lichaam vastzetten en veroorzaken daardoor klachten van allerlei aard.

“Wat zegt mijn lichaam, wat wil mijn ziel?”

Tijdens het consult gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten en het ziektebeeld. Hierbij maken we contact met het lichaamsbewustzijn en de ziel. Het lichaam maakt ons via allerlei signalen kenbaar hoe het met ons gaat. Onze ziel heeft al een lange ontwikkeling achter de rug en wil zich ook nu nog graag verder ontwikkelen. Gevoelens en emoties zijn basiselementen van deze ontwikkeling. Dit kunnen positieve, gelukkige gevoelens en emoties zijn maar ook negatieve, zware emoties. Het is een doel van de ziel om al deze gevoelens en emoties in balans te krijgen en te houden.

Ziekte, pijn, een blokkade of welke disbalans dan ook is het signaal van de ziel aan ons om ons te laten weten waar we aandacht aan mogen besteden. Wanneer we dit op een liefdevolle wijze hebben gedaan dan kan het getransformeerd worden. Het is dus belangrijk om de ware oorzaak van het ongemak of zelfs pijn te achterhalen. Dit kunnen ook stukken uit het verleden of een voorgaand leven zijn, dit wordt ook wel karma genoemd. Hierdoor kun je de levenslessen waarvan het de bedoeling is dat je die leert eigen maken en bewust beleven. Deze bewustwording maakt dat je gelukkiger gaat voelen en zelf de regie van je leven weer in handen neemt.

Samen maken we contact met je innerlijk, je lichaamsbewustzijn en je Ziel. Ik zal je hierin begeleiden en helpen inzicht te krijgen in je persoonlijke leven.

Een consult geeft:

  • Opheffing van blokkades (transformatie/terugbrengen van delen van ziel/heling).
  • Afname van (pijn)klachten/ontspanning
  • Energieker gevoel
  • Inzicht

De behandeling werkt op diverse niveaus in je lichaam door. Met respect en inachtneming van ieders eigen proces en niveau.

Ik ben getraind en opgeleid als Paramedisch Psychosociaal Medium. Ik ben geen arts. Een paramedisch psychosociaal consult is een zeer goede aanvulling op een reguliere behandeling.

Afspraak maken?
  • Aanmelding voor

    Bedragen worden later in rekening gebracht.