Hoe werkt Reiki op afstand?

Bij Reiki op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn jouw intenties. Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. Jij hoeft de symbolen niet te kennen. Mijn intentie is om jou die hulp te geven die jij nodig hebt. Om dat te bereiken, maak ik gebruik van de Reiki symbolen. Hierdoor kan ik me op de juiste manier op jou afstemmen. Jij geeft aan wat er behandeld moet worden, daarna kan ik jou de juiste behandeling geven, zodat jij precies krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

Je laat  mij weten wanneer jij een Reiki op afstand behandeling wilt. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam(voor, achter en meisjes achternaam) en je geboortedatum. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op jou, afstem. Daarna zend ik de energie naar jou toe.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Reiki laat jou op dat ene belangrijke moment in je eigen kracht staan, zodat je meer succes kan behalen!

Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelf genezend vermogen;

  • Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
  • Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.
Afspraak maken?
  • Aanmelding voor

    Bedragen worden later in rekening gebracht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.