Aroma Freedom Technique (AFT).

Aroma Freedom Technique (AFT)is een nieuwe manier om onze blokkades, die in de loop der jaren zijn ontstaan, op te heffen.

Het is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als psycholoog en de verschillende technieken die hij daarbij gebruikte, samengevoegd met de kracht van de etherische oliën.

Aroma Freedom Technique (AFT) is een proces dat je stap voor stap doorloopt.

Met de Aroma Freedom Technique (AFT) maak je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los die je dromen/doelen in de weg staan.

Tijdens het doorlopen van het proces laat je de negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los.

Deze worden gaandeweg het proces vervangen door nieuwe inzichten en een positieve gedachtegang.

Het mooie is dat de etherische oliën ons helpen, via hun geur en door hun inwerking op de herinneringsplekken in ons hoofd, oude herinneringen, gevoelens, emoties en negatieve gedachten die ons blokkeren, op te lossen en te veranderen in een positieve houding.

Met de Aroma Freedom Technique (AFT) gebruiken we alleen de etherische oliën van Young Living. Want die voldoen aan de puurheid en kwaliteit, om hun invloed op de juiste manier te laten ondersteunen in dit proces.

Ik ben zo geboeid door deze manier van werken, dat ik de opleiding heb gevolgd en inmiddels gecertificeerd Aroma Freedom Technique (AFT) practitioner ben.

Mocht u meer informatie of een afspraak willen maken neem dan contact met mij op en ik vertel u er graag meer over.

Een Aroma Freedom Technique (AFT) sessie kan zowel in de praktijk als online plaats vinden.

Heeft u de etherische olie niet in u bezit en wilt u toch een online sessie dan stuur ik u samples van de benodigde olie op.

Afspraak maken?
  • Aanmelding voor

    Bedragen worden later in rekening gebracht.